Tilgang

GEJST

Vi skal sammen flytte mennesker, ved at give dem retning og klare mål ud fra deres og virksomheden behov

SERIØS OG
AMBITIØS SPARRING

Jeg bliver motiveret af at være - og arbejde sammen med andre mennesker, og jeg har en oprigtigt interesse i, hvad der skal til for at motivere, engagere og flytte det enkelte menneske til at kunne endnu mere.​

Min filosofi har
3 skridt og 1 kerne

Ærlighed

Ærlighed er utrolig vigtig for mig. Det skaber tillid, når folk omkring dig mærker, at du ikke ønsker at skjule ting for dem. Jo mere åbent og ærligt vi kan tale om tingene - jo større forståelse har medarbejdere også for de beslutninger der tages. Vær ærlig omkring tingene, og forklar "hvorfor", hvis det er et negativt budskab, du skal igennem med.

Motivation

Hvis vi skal forandre ting, skal vi finde ind til, hvad det enkelte menneske motiveres af. Vi bliver motiveret af forskellige ting, som gør at vi handler vidt forskelligt i de situationer, man som medarbejder udsættes for. Alle ønsker at blive hørt og føle sig som en del af noget. Hvis vi skaber rammerne for det – så kan det enkelte menneske flyttes langt.

Involvering

Involver medarbejdere i de ting, der betyder noget for dem. Det er det der gør, at de rykker sig, er med til at tage ansvar og gør, at I sammen kan skabe noget endnu bedre.
Hvis du involverer, får du både skabt forandringen samtidig med, du har muligheden for at skabe noget, der er mere fantastisk, end du selv havde tænkt.

Opfølgning

De fleste af os har alle intentioner om at lykkes, når vi laver en plan. Uanset hvor god en plan vi har lavet, så rammer virkeligheden/ hverdagen og det vi ”plejer” at gøre. Hvis ændringer og vores planer skal lykkes, så skal man som medarbejder mærke, at der bliver fulgt op, og at det er vigtigt. Opfølgning skaber ro og gør at vi ved, hvad vi kan forvente af hinanden.

Det kan koste op mod

500.000,-

at ansætte den forkerte person i jobbet

Hvis en ansat kun yder

80%

kan det oversættes til 4 arbejdsdage i stedet for 5

En timepris på

1500,-

kan laves til mindre med studentermedhjælpere

TAG KONTAKT TIL MIG

Er dit hoved
fyldt med tanker og idéer
du savner sparring til?

+45 2961 4396