Om

MARIA ROSENBÆK

Jeg tror på, du kommer længere i livet, hvis du er passioneret omkring det du laver

7 HURTIGE OM MIG

Smilende

Smilende

Smil smitter - og er vi i godt humør, arbejder vi bedre sammen​

Energisk

Energisk

Jeg har en stor energi og bruger den til at nå mine mål​

Grundig

Grundig

Jeg vil lykkes med mine planer og bruger tid og følger op, så vi sammen når i mål​

tillidsvaekkende

Tillidsvækkende

Jeg er oprigtig interesseret i mennesker omkring mig, og forsøger at skabe en let atmosfære, så der er plads til alle ​

empatisk

Empatisk

Jeg har stor empati for mine med mennersker, og jeg er altid opmærksom på, hvad beslutninger betyder for folk omkring mig

aerlig

Ærlig

Du får altid min ærlige mening. Jeg tror vi kommer længst, hvis vi er fuldstændig ærlige overfor hinanden

udfordrende

Udfordrende

Hvis beslutningen ikke giver mening, så vil jeg til en hver tid udfordre den

SERIØS OG
AMBITIØS SPARRING

Jeg finder de små forskelle, der kan tage din virksomhed til næste niveau. Og bringer den dertil i tæt samarbejde med dig og dine medarbejdere.​

Ledererfaring

De sidste 10 år har jeg haft forskellige lederstillinger, som har givet mig stor ledelseserfaring på flere niveauer. Både den direkte ledelse af medarbejdere, ledelse af ledere, samt rådgiver for højtstående direktører.

Jeg har stor erfaring med de ledelsesbeslutninger, der er i en virksomhed - både på øverste og nederste niveau, i stor og lille virksomhed. Jeg har mange års erfaring med ledelse, strategi, salg, rekruttering, optimeringer, kommunikation, coaching, strategi og HR problematikker.

Jeg har arbejdet mig til tops og har dermed prøvet tingene af på egen krop. Inden jeg gik selvstændig sluttede jeg som salgsdirektør i Tryg Erhverv for hele Danmark. Jeg havde ansvaret for 8 ledere, og i alt 150 medarbejdere (både sælgere og administrative folk).

Sparring

Sideløbende med min karriere har jeg sparret og rådgivet flere direktører i mindre virksomheder - samt siddet i advisory board i en succesfuld virksomhed. Jeg kender derfor til mange af de problematikker, man som virksomhedsejer sidder med i det daglige.

Når hverdagen ruller i en virksomhed, er der ufattelige mange ting, man som direktør skal tage sig af. Her kan det være en enorm hjælp at have en på side linjen, der kan hjælpe med at sætte tingene lidt i perspektiv og hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Indsigt

I al den tid jeg har været leder, har jeg nået mine mål. Det har jeg gjort ved at lytte og involverer de ledere og medarbejdere, der er tæt på kunderne. Jeg har aldrig været bange for at få fingrene i mulden, og jeg tror på du opnår de bedste resultater, når du ved hvad der motiverer både dine kunder og dine medarbejdere. Du skal vide, hvilke udfordringer og succeser, der er på alle niveauer i virksomheden.

Den erfaring og knowhow jeg har tillært mig, vil jeg gerne bringe ud til andre virksomheder, og hjælpe dem til at blive en endnu bedre version af dem selv.

Hans Overgaard
ceo Danalock

“ Maria has been a tremendous help in the proces of streamlining the business and keeping the right focus on our journey, which was a key factor for us to be acquired.

As an entrepreneur the main focus is not typically on the broader picture including long term goals and strategy, but more on what´ s happening tomorrow. This Maria, along the rest of the AB, helped us keep in mind, thus enabling us to move from start up to scale up.

Our recruitment of Maria as part of the board was do to her unique sense of people, business and markets. The many aspects covered included especially keeping focus on the right sales strategy, but keeping the employees in mind as well.
Maria is a very likeable person, she has a special sense of people, no matter if it is the guys on the floor or c-level she is communicating with. She was respected by everyone she came across in our organisation including the remaining Board members.

Maria helped us further in the recruitment process of key members of our team, which brought our recruitment process to a much more professional level, and ended up with the best person for the job.

In my opinion Marias skills set covers more than you would expect. Thus we have consulted her with many tasks which was out the spectre of a regular board member. As a founder and CEO the sparring done with Maria has been crucial to my evolution as a manager with a growing team.

Maria comes with my highest recommendation no matter the size of the job. Maria is always involved and keeps the managers wishes in mind for her professional recommendation for your business. As I have learned, Maria is binary. When she takes on a job she goes all in."

Lena Bielefeldt
direktør Gjensidige

“ Maria er altid nærværende og til stede. Hun rummer alle med sit omsorgsfulde væsen og mange bliver måske overrasket over, at hun i den grad også er konsekvent og kan eksekvere - også når det er de svære beslutninger.

Man kan altid regne med Maria - hun leverer det, hun lover og man er ikke i tvivl om, at hun stiller store krav til sig selv og folk omkring hende.

Maria kan hjælpe med mange ting - bla. at få en sund ledelseskultur - uden politik og silotænkning. Maria kan også bidrage med rådgivning ifht. opbygning af organisationer dels effektiviseringer men også samarbejdskultur.

Maria er reflekterende, lyttende og en eminent vejleder/coach. Hun er tillidsfuld, ærlig, ansvarsfuld, grundig og eftertænksom og jeg kan varmt anbefale hende."

Kim petersen
partnerkundechef tryg

“ Maria er meget empatisk og god til at sætte sig ind i det enkelte individ. Man har altid en opfattelse af, at blive taget seriøs og der er altid plads til en snak, selvom der er travlhed. Et ord er et ord og en aftale, er en aftale - hun lever altid op til det.

Maria vil kunne hjælpe enhver virksomhed med at få sat et ledelsesteam og få dem til at arbejde sammen og til gavn for firmaet. Hun er fantastisk til at se, hvor det halter i en organisation og komme med input og beslutninger til, hvordan det kan fungere bedre.

Maria vil til enhver tid kunne optimere en ledelsesstrategi hos et firma. Hendes allerstørste force er, at hun bliver til tingene kører.
Marias arbejdsværdier er helt klart, at alle skal være glade for at gå på arbejde, og hun er eminent til at se potentialet i den enkelte person.

Hun siger tingene som det er - både opad og nedad i organisationen. Hun er vellidt af alle."

Erik thomsen
salgsdirektør tryg

“ Jeg har oplevet en nærværende og empatisk leder, som viste stor strategisk forståelse - og hele tiden bevægede sig mellem de organisatoriske lag i en stor organisation. Maria evnede den store egenskab at møde både lederkolleger og ansatte i øjenhøjde.
Maria går systematisk til værks med de opgaver som er mest presserende - og leverer løsninger og resultater.
Nogle gange oplever man, at ledere "snakker tom snak" - Maria sætter handling bag hendes ord.

Maria har den store fordel, at hun evner at bevare empati og respekt for andre mennesker mens hun arbejder på alle niveauer i en organisation. Det har givet hende en forretningsmæssig forståelse kombineret med et menneskesyn, som erkender vigtigheden af den rette medarbejdersammensætning og tilfredse medarbejdere.

Kort sagt kan det koges ned til følgende: Hun evner at omsætte strategi til handling!

Maria arbejder efter nogle grundprincipper, som bygger på tillid, respekt og handling - alle tingene kombineret i situationsbestemt ledelse - som Maria mestrer til fulde."

Det kan koste op mod

500.000,-

at ansætte den forkerte person i jobbet

Hvis en ansat kun yder

80%

kan det oversættes til 4 arbejdsdage i stedet for 5

En timepris på

1500,-

kan laves til mindre med studentermedhjælpere

TAG KONTAKT TIL MIG

Er dit hoved
fyldt med tanker og idéer
du savner sparring til?

+45 2961 4396